Garage Emmeloord

Bij de garage in Emmeloord treft u alle vakkundigheid onder één dak

U bent op zoek naar een garage in Emmeloord en zodoende bent u terecht gekomen bij Autobedrijf Durree. Dit autobedrijf biedt een allround service waarbij de hoogste kwaliteit bovenaan staat. Of het nu om onderhoudswerkzaamheden of een reparatie gaat, u kunt er op rekenen dat wij met de grootste vakkundigheid aan de slag gaan. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om uw auto lang te moeten missen, en daarom staat een snelle service bij ons centraal.

Om het u nog gemakkelijker te maken kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze ophaal- en wegbrengservice. Indien u voor langere periode onverhoopt geen gebruik kunt maken van uw auto, kunnen wij u thuis brengen of voorzien van een leenauto. Zo bent u voorzien in de periode dat wij aan uw auto werken. Ook is het mogelijk om de herstelde auto te laten vervoeren naar een door u gewenste locatie. Zo hoeft u zelf niets te regelen en dat is wel zo gemakkelijk!

Garage EmmeloordRDW erkend

Omdat wij een familiebedrijf zijn, hebben wij al jarenlang dezelfde monteurs in dienst. Zij hebben zichzelf ruimschoots bewezen waardoor u als klant profiteert van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn wij RDW erkend waardoor u ook uw APK met een gerust hart aan ons over kunt laten. Bent u enthousiast over onze dienstverlening en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de garage te Emmeloord.

   Contact     Diensten