Autogarage Emmeloord

De autogarage in Emmeloord gaat snel en vakkundig te werk

U bent op zoek naar een autogarage in Emmeloord en zodoende bent u terecht gekomen bij Autobedrijf Durree. U hoeft dan ook niet verder te zoeken, want wij hebben alle expertise onder één dak. Dit betekent dat u zowel voor onderhoud en reparaties als laswerkzaamheden bij ons terecht kunt. Ook beschikken wij over onze eigen ophaal- en wegbrengservice waar u als onze klant van kunt profiteren. Wij komen u tegemoet door u thuis te brengen bij pech en kunnen uw auto na de reparatie weer naar de door u opgegeven locatie vervoeren. Kortom, wij zorgen er graag voor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw auto en bieden een zeer uitgebreide service.

Autogarage EmmeloordEen totaalpakket van werkzaamheden

Niet alleen kunnen wij onderhoud en/of reparaties aan iedere auto uitvoeren, ook zijn wij gespecialiseerd in laswerk. Heeft uw auto zichtbare rotte plekken of krasjes? Breng uw auto dan eens langs bij de autogarage in Emmeloord, waar onze ervaren monteurs uw auto weer compleet herstellen. Zo worden zichtbare plekken volledig weggehaald en kunnen gaten worden hersteld. Wij gaan met grote vakkundigheid aan de slag en zorgen er niet alleen voor dat uw auto door de APK komt, maar ook dat alles er weer netjes uitziet. Dat is voor u wel zo prettig!

Bij de autogarage in Emmeloord weet u altijd waar u aan toe bent. Voor laswerkzaamheden maken wij een offerte op maat en beginnen wij pas met de werkzaamheden wanneer u hier akkoord mee gaat. Ook bij reparaties hanteren wij een duidelijke communicatie.

   Contact     Diensten